Polisa Privatnosti

Polisa privatnosti za www.lekaronline.com

Korišćenjem usluga www.lekaronline.com (u daljem tekstu Lekar Online) Vi pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane Lekar Online kao što je izneto u ovoj polisi i uslovima korišćenja.

Mi na Lekar Online potpuno poštujemo Vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju. Ova polisa privatnosti predstavlja način kako se Vaši lični podaci obrađuju i koriste.

Prikupljanje Informacija

Svaki računar priključen na Internet dobija ime domena i niz brojeva, koji služe kao adresa Internet protokola tog kompjutera (IP adresa). Kada posetioc zatraži neku stranicu sa Lekar Online, naši serveri automatski prepoznaju ime domena i IP adresu tog posetioca. Ime domena i IP adresa ne otkrivaju ništa lično o Vama izuzev IP adrese sa koje ste pristupili sajtu. Informacije prikupljene na ovaj način koristimo za podatke o ukupnom prometu i eventualnu zloupotrebu.

Kolačići (Cookies)

Kolačić je deo podataka koji se šalju na Vaš internet pretraživač sa web servera i skladište na Vaš računar. Kolačići ni na koji način ne štete Vašem računaru niti operativnom sistemu. Mi koristimo kolačiće da bi imali uvid koje delove našeg web sajta posetioci koriste, tako da su prilikom sledeće posete ove stranice brže dostupne. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem Vašeg Internet pretraživača.

Anti SPAM politika

Lekar Online nudi informacije oslobođene SPAM-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo Vašu e-mail adresu trećim licima bez Vašeg pristanka ili u skladu sa ovom polisom.

Otkrivanje prikupljenih podataka

Lekar Online će otkriti lične podatke i/ili IP adresu samo u slučaju ako to zahteva zakon, i/ili u uverenju da je takav postupak neophodan.

Lekar Online može da sadrži linkove ka spoljnim stranicama (web sajtovi trećih lica). Nismo odgovorni za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobijaju informacije. Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima.

Informacije o sigurnosti na Internetu

Lekar Online može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova ili oglasa.

Molimo Vas proverite na takvim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi ove polise privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Lekar Online

Komentariši