Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja sajta lekaronline.com

 1. Korišćenjem bilo kog dela portala www.lekaronline.com  i  svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
 2. Ni jedan deo sajta lekaronline.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
 3. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
 4. Sajt lekaronline.com zadržava pravo menjanja i uklanjanja sadržaja sa sajta bez prethodne najave.
 5. Sadržaj sajta lekaronline.com koristite isključivo na vlastitu odgovornost te Lekar Online ne snosi odgovornost za eventualne štete nastalog korištenjem sadržaja sajta.
 6. Sajt lekaronline.com  sastoji se od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.
 7. Sajt lekaronline.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).
 8. Ukoliko smatrate da je sajt lekaronline.com  povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
 9. Sajt lekaronline.com sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.
 10. Sajt lekaronline.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu www.lekaronline.com.
 11. Sajt lekaronline.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
 12. Sajt lekaronline.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
 13. Sajt lekaronline.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije.
 14. Sajt lekaronline.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta lekaronline.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
 15. Sajt lekaronline.com zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave.

Proverite i našu polisu privatnosti.

Komentariši